dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat adjudica les obres de construcció del nou CAP de Tordera

ambulatori_tordera_280x87.jpgEl Departament de Salut de la Generalitat ha adjudicat les obres de construcció del nou Centre d’Assistència Primària de Tordera. Aquest equipament sanitari, que substituirà l’actual ambulatori, es començarà a construir a principis del 2009.

El Departament de Salut de la Generalitat ha adjudicat les obres de construcció del nou Centre d’Assistència Primària de Tordera. Aquest equipament sanitari, que substituirà l’actual ambulatori, es començarà a construir a principis del 2009.

Ubicació

Concretament, el nou CAP torderenc s’aixecarà en els terrenys situats al carrer del Dr. Carreras, entre el carrer de l’Amistat i el carrer Mes de Tordera.

Equipament del projecte

El projecte, que es va aprovar el passat mes de juny, donarà lloc a un edifici amb una superfície construïda de 1.600 metres quadrats. El nou equipament disposarà de 7 sales de consulta de medicina general, 2 sales de consulta de pediatria, 1 sala de consulta d’odontologia, 1 sala de consulta de treball d’odontologia, 2 sales de consulta polivalent, 1 sala de ginecologia i 1 sala de consulta llevadora. També hi haurà una àrea d’atenció continuada i una d’educació sanitària.

14 mesos

Les obres, que han estat adjudicades a l’empresa constructora San José S.A., tindran un període d’execució d’uns 14 mesos  i compten amb un pressupost aproximat de 2,5 milions d’euros.

Calendari previst

Per la seva banda, l’alcalde de Tordera, Joan Carles Garcia, ha valorat molt positivament la notícia i ha declarat que confia que el nou ambulatori pugui començar a construir-se a principis del 2009, seguint el calendari previst amb el Departament de Salut.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris