divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat descarta fer els laterals de la C-32 per trobar una “proposta de consens”

nacional_ii_280x87_02.jpgEl conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va anunciar aquest dilluns al Masnou que la Generalitat descarta la proposta de Foment per a construir uns laterals a l’autopista C-32, des de Montgat fins a Cabrera de Mar.

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va anunciar aquest dilluns al Masnou que la Generalitat descarta la proposta de Foment per a construir uns laterals a l’autopista C-32, des de Montgat fins a Cabrera de Mar.

Consens de dues propostes

Segons Nadal, el seu departament estudiarà una tercera proposta de consens entre les dues que hi ha damunt la taula, la del Ministeri de Foment i la que va fer Barcelona Regional per encàrrec del Consell Comarcal del Maresme.

Vial alternatiu

Així mateix, el conseller va declarar que el departament treballa perquè d’aquí dos anys es puguin iniciar les obres de construcció del vial alternatiu a la carretera Nacional II, al seu pas pel Maresme, obra per la qual el Ministeri de Foment es va comprometre a transferir una inversió de 400 milions d’Euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris