dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Generalitat impulsarà la connexió de tots els passeigs marítims del Maresme

passeig_280x87.jpgUna proposició presentada per Convergència i Unió (CiU) al Parlament de Catalunya sobre la necessitat de comunicar amb garanties de pas tota la costa del Maresme, ha estat acceptada pel Govern de la Generalitat.

Una proposició presentada per Convergència i Unió (CiU) al Parlament de Catalunya sobre la necessitat de comunicar amb garanties de pas tota la costa del Maresme, ha estat acceptada pel Govern de la Generalitat.

Proposta

La proposta, llençada al Parlament català pel diputat de CiU, Benet Maimí, ha estat assumida pel conseller de Política Territorial i Obres Públiques (DPTOP), Joaquim Nadal. Concretament, la proposició desenvolupada s’inclou en l’ordre del dia de la comissió bipartida i el conseller Nadal s’ha compromès a defensar-la.

"Objectiu desitjable"

En un comunicat parlamentari sobre el compliment de la resolució, Nadal ha acceptat les consideracions del diputat de CiU i s’ha compromès a impulsar fórmules per la continuïtat de la comunicació a la costa del Maresme, tant per a vianants com a ciclistes, “un objectiu desitjable”, segons el conseller.

Connexió de pas

La iniciativa demana una connexió de pas i sense interrupcions entre Barcelona i el passeig de Malgrat de Mar, el darrer de la comarca del Maresme. Amb aquest objectiu, s’ha propiciat que la proposta quedi inclosa en les negociacions entre Generalitat i l’Estat, i s’ha inclòs en la comissió bipartida constituïda entre el Ministerio de Medio Ambiente, y del Medio Rural y Marino, i el DPTOP, per a ser incorporada a l’ordre del dia de la segona comissió, prevista per abans d’acabar l’any.

Reaccions

Per la seva banda, Maimí s’ha mostrat molt satisfet de rebre el suport de tots els partits de la cambra catalana, sobretot perquè, segons assegura, “es tracta d’una demanda lògica que prové directament de la ciutadania”.

per Redacció | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris