dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Loteria reparteix un milió i mig d’euros a Malgrat

loteria_280x87.jpgEl sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous 11 de desembre ha repartit un milió i mig d’euros a Malgrat de Mar. L’administració de loteries número 1, regentada per Joan Hernández, ha venut 10 dècims del número 35.676, entre ells el premi especial.

El sorteig de la Loteria Nacional d’aquest dijous 11 de desembre ha repartit un milió i mig d’euros a Malgrat de Mar. L’administració de loteries número 1, regentada per Joan Hernández, ha venut 10 dècims del número 35.676, entre ells el premi especial.

Premi especial

Concretament, el sorteig número 99/08 de la Loteria Nacional, ha premiat la 9ª fracció de la 2ª sèrie del número 35.676 amb 1.200.000 euros, que juntament amb la resta de dècims premiats han repartit al municipi maresmenc un milió i mig d’euros, uns 250 milions de les antigues pessetes.

Expectació

Segons informa Malgrat Confidencial, aquest matí de divendres multitud de curiosos s’han acostat a l’administració malgratenca. Es dóna el cas que, ara fa uns dos mesos, la mateixa administració de loteria, situada al carrer Nou de Malgrat, ja va repartir un altre primer premi de la Loteria Nacional.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris