dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La marató de sang a Calella vol batre rècords de donacions

donacio_sang_280x87.jpgEl Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Calella i l’Associació de Comerciants de Calella Centre, preparen per al proper divendres 5 de setembre una Marató de Donació de Sang al municipi. L’Ajuntament Vell de Calella, a la Plaça de la Constitució, acollirà 12 hores ininterrompudes de donacions.

El Banc de Sang i Teixits, conjuntament amb l’Ajuntament de Calella i l’Associació de Comerciants de Calella Centre, preparen per al proper divendres 5 de setembre una Marató de Donació de Sang al municipi. L’Ajuntament Vell de Calella, a la Plaça de la Constitució, acollirà 12 hores ininterrompudes de donacions.

Activitats paral·leles

L’horari establert per l’organització és de 10 h. del matí fins a les 10 de la nit. Hi haurà un ampli desplegament de mitjans i serveis (regals i sorteigs, activitats, espai lúdic per la mainada, refrigeri atractiu, mitjans i música ambient, entre altres), donant el màxim de facilitats a la participació ciutadana.

Campanya de sensibilització

Segons el promotors de la campanya, l’objectiu és sensibilitzar sobre el greu problema de la manca de sang i així captar nous donants, aconseguint un important nombre de donacions durant la jornada.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris