diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La N-II manté la circulació restringida al seu pas per Calella per l’accident del camió

accident_a_calella_27_10_2008_280x87_02.jpgL’espectacular accident del camió que va bolcar dilluns al migdia a la N-II, al seu pas per Calella, manté aquest dimarts pel matí aquesta zona de la carretera restringida als vehicles a un sol carril per cada sentit.

accident_calella_27_10_2008_02_800x600.jpgL’espectacular accident del camió que va bolcar dilluns al migdia a la N-II, al seu pas per Calella, manté aquest dimarts pel matí aquesta zona de la carretera restringida als vehicles a un sol carril per cada sentit.

Arranjaments

Personal tècnic de Foment està arreglant els desperfectes causats per l’accident, entre altres, el tram del guarda-rail lateral en direcció a Girona. Segons tots els indicis, el camió va bolcar a causa del trencament d’un dels eixos de la roda. Afortunadament, i malgrat la seva espectacularitat, l’accident no va causar cap ferit.

Cinc bigues

Cinc de les bigues de ferro que transportava el camió van caure a la carretera i van estar a punt de caure pel penya-segat, al costat mateix de la carretera. Les bigues van ser retirades dilluns per la tarda i vespre mitjançant l’ús de grues de gran tonatge. Al punt de l’accident també es van traslladar dotacions dels Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i Policia Local.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris