dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La nova preincubadora d’empreses de Mataró estimularà el talent dels estudiants

estudiants_280x87.jpgLa preincubadora d’empreses impulsada pel TecnoCampus, l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (l’IMPEM), l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l’Escola Universitària del Maresme (EUM) s’ha presentat en societat. L’objectiu és estimular la creació d’empreses en una fase anterior del que es fa actualment.

La preincubadora d’empreses impulsada pel TecnoCampus, l’Institut Municipal de Promoció Econòmica (l’IMPEM), l’Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT) i l’Escola Universitària del Maresme (EUM) s’ha presentat en societat. L’objectiu és estimular la creació d’empreses en una fase anterior del que es fa actualment.

Objectius

Els destinataris de la preincubadora són els estudiants de les dues escoles universitàries, els estudiants de cicles formatius dels instituts de Mataró i de la comarca del Maresme i els mateixos professors universitaris, amb l’objectiu és convertir el treballs que duen a terme en un projecte empresarial.

Caràcter innovador

Segons els seus impulsors, la preincubadora d’empreses té un caràcter molt innovador a nivell català pel fet que neix vinculada a dues escoles universitàries que, a més, a partir del curs vinent faran una aposta per fomentar l’esperit emprenedor entre els seus alumnes.

Seus físiques

D’altra banda, la preincubadora tindrà dues seus físiques: a l’EUPMT i a l’EUM. La posada en marxa del servei serà el febrer del 2009, tot i que durant el mes de gener ja hi haurà un tècnic treballant en el projecte d’assessorament a qualsevol membre de la comunitat universitària.

Finançament

Pel que fa al seu finançament, el projecte té un pressupost d’uns 92.000 euros per al 2008  i d’uns 109.000 per al 2009. Aproximadament la meitat d’aquest import prové d’aportacions de la Generalitat i del Ministeri d’Indústria, Comerç i Comerç.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris