divendres, 14 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Penya Solera de Calella plantarà més de 100 arbres per celebrar el seu 50è aniversari

arbres_passeig_280x87_02.jpgLa Penya Solera Barcelonista de Calella ha organitzat per al proper diumenge 30 de novembre, a partir de les 11.00 h. del matí, una plantada d’arbres a l’anomenat "Racó de la Penya Solera". Aquest indret, es troba situat a la zona bancal de darrera la porteria Nord de la zona esportiva de la Muntanyeta de Calella.

La Penya Solera Barcelonista de Calella ha organitzat per al proper diumenge 30 de novembre, a partir de les 11.00 h. del matí, una plantada d’arbres a l’anomenat "Racó de la Penya Solera". Aquest indret, es troba situat a la zona bancal de darrera la porteria Nord de la zona esportiva de la Muntanyeta de Calella.

Natura i futur

Durant aquesta nova activitat, que forma part dels actes organitzats per l’entitat amb motiu del seu 50è aniversari, es plantaran més d’un centenar d’arbres. Així mateix, tots els socis i amics estan convidats a plantar el seu propi arbre en una jornada molt especial per l’entitat i que, en paraules de l’organització, "estarà plena de natura i futur". Les persones interessades poden fer la reserva d’un arbre adreçant-se per correu electrònic a la Penya: psoleracalella@hotmail.com

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris