dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Policia de Llavaneres explica el model de qualitat a altres policies locals

policia_llavaneres_280x87.jpgRepresentants de 13 cossos de policies locals del Maresme i d’altres municipis catalans, van assistir dimecres a unes jornades organitzades a la biblioteca de Llavaneres per conèixer en profunditat el certificat de qualitat ISO 9001, que la Policia Local de Llavaneres ha estat la primera en obtenir.

Representants de 13 cossos de policies locals del Maresme i d’altres municipis catalans, van assistir dimecres a unes jornades organitzades a la biblioteca de Llavaneres per conèixer en profunditat el certificat de qualitat ISO 9001, que la Policia Local de Llavaneres ha estat la primera en obtenir.

Cas pràctic

Els assistents van poder conèixer de primera mà què és i com s’articula l’aplicació de la Norma ISO 9001:2000 tot aprofundint en el cas pràctic de Llavaneres. L’experiència local va anar a càrrec de l’inspector de la Policia Local de Llavaneres, Lluís Silva, que va comentar que després de tots els mesos de feina per aconseguir la certificació, "ara arriba l’hora de la seva aplicació", va dir.

Assistents

L’acte va ser presentat pel primer tinent d’alcalde, Josep Molina, el cap del servei comercial de l’entitat certificadora Aenor a Catalunya, Carlos Villarroya, i la gerent de la Consultoria de Sistemes de Qualitat Goyaq, Rosalía Gallego.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris