dimecres, 28 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La triatló internacional Challenge Barcelona-Maresme tindrà una versió infantil

challenge_junior_280x87.jpgEl Consell Comarcal del Maresme ha acollit aquest dimarts la presentació de les diferents activitats que ha organitzat l’empresa Evolution a l’entorn de la triatló internacional Challenge Barcelona-Maresme. Segons l’organització, es pretén fomentar l’educació esportiva i el turisme de qualitat al Maresme.

El Consell Comarcal del Maresme ha acollit aquest dimarts la presentació de les diferents activitats que ha organitzat l’empresa Evolution a l’entorn de la triatló internacional Challenge Barcelona-Maresme. Segons l’organització, es pretén fomentar l’educació esportiva i el turisme de qualitat al Maresme.

Roda de premsa

Durant la roda de premsa també es varen presentar el conjunt d’activitats que l’empresa organitzadora ha programat per la propera temporada, destinades als nens del Maresme i Barcelona, i que inclouen des de la presentació de la competició de "L’Illa Fantasia Júnior Challenge", un triatló adaptat per a nens d’edats compreses entre 8 i 15 anys, fins al programa anual educatiu. En aquest programa hi col·laboren el Consell Comarcal, l’ajuntament de Calella i l’empresa Evolution. El Junior Challenge se celebrarà un dia abans dels dos esdeveniments Challenge programats, és a dir, el 23 de maig i el 3 d’octubre de 2009, respectivament.

Càrrecs assistents

Van assistir a l’acte el president del Consell Comarcal del Maresme, Josep Jo; l’alcalde de Calella – seu del Challenge – i president del Consorci de Promoció Turística del Maresme, Josep Maria Juhé, el director general del Grup Evolution, Roberto Mondéjar; i el director d’operacions del Parc Aquàtic Illa Fantasia, Joan Cama.

Junior Challenge

El Júnior Challenge és una competició adreçada als nens i joves que volen participar en una triatló adaptada a la seva edat. A més, és una plataforma d’intercanvi cultural entre el jovent de diversos països doncs hi participen col·legis i instituts tant del Maresme com de països principalment d’Alemanya, França i Anglaterra. Cal tenir en compte que el voluntariat d’aquest esdeveniment es compon també de molts joves de diferents nacionalitats. També, durant tot l’any es realitzaran campanyes d’informació a les escoles de la zona i altres països per a atreure al col·lectiu de joves a participar al Júnior Challenge, que és igual que la versió gran però de petit format doncs compta amb un circuit propi, arc de meta, diferents categories de competició, lliurament de premis i molt de públic. Aquest any 2008, han pres part a la Challenge Júnior 250 participants de 10 països. El Junior Challenge presenta un circuit adaptat a la seguretat i diversió dels nens.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris