divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

La Xarxa de Municipis Indians convoca un concurs per crear la seva marca

xarxa_indians_280x87.jpgRepresentants dels ajuntaments que formen part de l’Associació Xarxa de Municipis Indians de Catalunya van acordar en la seva darrera reunió crear una marca i imatge corporativa de l’Associació mitjançant la convocatòria d’un concurs.

Representants dels ajuntaments que formen part de l’Associació Xarxa de Municipis Indians de Catalunya van acordar en la seva darrera reunió crear una marca i imatge corporativa de l’Associació mitjançant la convocatòria d’un concurs.

Futura marca

A la trobada, celebrada el passat 31 d’octubre a l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes, les persones assistents van tractar les actuacions que els municipis de la Xarxa volen dur a terme en matèria de promoció i organització de l’Associació per a l’any 2009. Una de les decisions va ser la convocatòria d’un concurs per crear la futura marca de la Xarxa de Municipis Indians, obert a la participació de tothom, amb la data límit del proper 28 de novembre.

Municipis Indians

La Xarxa de Municipis Indians es una associació que vol contribuir, de la mà del llegat indià, a millorar el coneixement i difusió de la història i la cultura de les poblacions catalanes amb un fort caràcter indià. Els indians, o “americanos”, van ser els catalans que durant del Segle XIX van marxar “a fer les amèriques” fins al nou continent a la recerca de fortuna, i que amb el seu retorn van ajudar a escriure part de la història de Catalunya i van deixar un notable llegat cultural. Actualment, la Xarxa, que es va constituir el 18 de juliol, està integrada per Arenys de Mar, Begur, Blanes, Cadaqués, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere de Ribes, Torredembarra, Palafrugell i Vilanova i la Geltrú. D’altra banda, altres municipis, com Calonge, Vilassar de Mar, el Masnou i Mataró, ja han mostrat la seva voluntat d’adherir-s’hi.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris