dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’ACA inicia l’expropiació dels terrenys on construirà la depuradora de Dosrius

reunio_depuradora_dosrius_280x87.jpgLa Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), va convocar el passat 18 de setembre els propietaris dels terrenys on es construiran els col·lectors i la depuradora de can Massuet del Far, a Dosrius, per iniciar tot el procés d’expropiació.

La Generalitat de Catalunya, a través de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), va convocar el passat 18 de setembre els propietaris dels terrenys on es construiran els col·lectors i la depuradora de can Massuet del Far, a Dosrius, per iniciar tot el procés d’expropiació.

Interès General

Aquesta actuació ha estat declarada d’Interès General i catalogada d’urgent. En aquests casos, el procés d’expropiació i posterior ocupació dels terrenys sol ser molt ràpida. Segons les primeres estimacions, els terrenys es podrien ocupar en dos o tres mesos.

Nova depuradora

La nova planta estarà dotada de les últimes tecnologies emprades per netejar l’aigua residual del nucli urbà de Can Massuet del Far. També es farà el seu tractament terciari, consistent a elevar el grau de depuració, amb l’objectiu que les aigües tractades es puguin tornar a abocar a la llera dels torrents i, així, ajudar a recarregar l’aqüífer de la zona. L’obra està pressupostada en uns quatre milions d’euros.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris