dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Acadèmia Triangle inaugura un cicle de conferències sobre salut

academia_triangle_280x87.jpgL’Acadèmia Triangle, junt amb l’Associació 3 Piques, organitzen el primer cicle de conferències sobre salut. La primera, a mans de l’homeòpata Alfons Vinyals, tindrà lloc el proper dilluns 8 de setembre, a les 8 del vespre, i es centrarà en l’aplicació de les teràpies naturals, i el programa pilot que es du a terme a l’Hospital de Mataró.

L’Acadèmia Triangle de Mataró, junt amb l’Associació 3 Piques, organitzen el primer cicle de conferències sobre salut. La primera, a mans de l’homeòpata Alfons Vinyals, tindrà lloc el proper dilluns 8 de setembre, a les 8 del vespre, i es centrarà en l’aplicació de les teràpies naturals, i del programa pilot que es du a terme a l’Hospital de Mataró.

Què sabem de les teràpies naturals?

Una bona oportunitat per saber què son les teràpies naturals, el lloc que ocupen a la nostra societat i els resultats del programa pilot de teràpies naturals en el tractament de la dorsàlgia i la cervicàlgia crònica que actualment es realitza a l’Hospital de Mataró. Aquest serà el tema central de la conferència.

Alfons Vinyals i Arnau

Des de l’any 1982, exerceix com a Osteòpata i Homeòpata. Ha cursat els seus estudis a Barcelona (escola Tao i ECTA), Madrid (FIBE i AMEBA), però especialment a Alemanya, entre altres llocs a la clínica Lomba i l’escola de Bochum amb el Dr. Brodde (matemàtic i acupuntor), i es membre de la Federació Professional Alemanya (FDH). És titulat com expert en acupuntura bioenergètica per la USC (Universitat de Santiago de Compostela). Al 2004, s’incorpora a la Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya com a expert assessor en Teràpies Naturals per a participar en el procés d’elaboració del Decret de regulació.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris