dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’adéu dels ratpenats permetrà acabar l’escola de Sant Pol

ratpenats_280x87.jpgLa nombrosa colònia de ratpenats que obstaculitzaven les reformes del CEIP Sant Pau de Sant Pol de Mar han abandonat l’antic centre. La fugida de les aus protegides permetrà acabar a temps les obres del nou edifici.

La nombrosa colònia de ratpenats que obstaculitzaven les reformes del CEIP Sant Pau de Sant Pol de Mar han abandonat l’antic centre. La fugida de les aus protegides permetrà acabar a temps les obres del nou edifici.

Antic centre

L’actual escola té més de 30 anys i el seu estat és obsolet. Per aquest motiu, actualment s’està edificant un nou centre just al costat. La presència dels ratpenats, una espècie d’aus protegides, va impedir en el seu moment que l’antic edifici es pogués enderrocar, posant en joc la construcció de les instal·lacions esportives projectades en aquest terreny.

La tècnica dels nius tapats

Els ratpenats han marxat gràcies a que el consistori va fer tapar els nius durant la nit, quan aquestes aus surten, i així els van forçar a buscar-se un nou refugi.

Nou curs escolar

Segons els responsables municipals, amb la fugida de les aus, les obres es podran acabar a temps abans de l’inici del nou curs escolar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris