dimecres, 12 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Laia Noguera i Adrià Grandia presenten el seu espectacle “Carboncle” a Calella

laia_noguera_580x180.jpgEl pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça acollirà aquest dijous 31 de juliol, a partir de les 8 del vespre, l’espectacle “Carboncle”, a càrrec de Laia Noguera i Adrià Grandia. Aquest acte cultural forma part del cicle de Nits de música i Poesia de Calella.

El pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça acollirà aquest dijous 31 de juliol, a partir de les 8 del vespre, l’espectacle “Carboncle”, a càrrec de Laia Noguera i Adrià Grandia. Aquest acte cultural forma part del cicle de Nits de música i Poesia de Calella.

Carboncle

"Carboncle" acull la poesia i la rapsòdia de Laia Noguera, acompanyada per la música d’Adrià Grandia, mitjançant la viola de roda, la música electrònica i efectes. L’acte està organitzat per l’Ajuntament de Calella, a través de la regidoria de Cultura, i l’accés al pati de la Biblioteca de Calella es farà pel carrer església.

Arriscar-se a l’infinit

"Lluint en la nit com una brasa, neix de les profunditats tel·lúriques un carboncle, que és la cristal·lització de la música d’Adrià Grandia i de la paraula de Laia Noguera. La veu de la viola de roda és passarel·la on s’alzina la paraula, que tant bon punt es deté en la pedra que rodola rosta avall com malda per enlairar-se cap a cims inconeguts. Alhora, la paraula és l’espai on respira l’ésser immens, de robustesa de monstre, de la viola. La melodia percudida encallada en el balbuceig. La paraula fregada que batega per estimballs de dissonàncies, sinalefes, acords majors, anacruses, vocatius, síncopes, punts i seguit. La manovella que poua en les aigües tancandes de l’esperit. Això és carboncle: arriscar-se a l’infinit".


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris