dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’AJAC prepara el I Festival d’Art Jove a Calella

fabrica_llobet_280x87_02.jpgLa fàbrica Llobet i Guri de Calella acollirà el dissabte 29 de novembre "Esclat", el I Festival d’Art Jove a Calella. Aquesta jornada, organitzada per l’Associació de Joves Artistes de Calella (AJAC), celebrarà durant la diada una sèrie d’activitats creatives obertes a la participació de tothom.

La fàbrica Llobet i Guri de Calella acollirà el dissabte 29 de novembre "Esclat", el I Festival d’Art Jove a Calella. Aquesta jornada, organitzada per l’Associació de Joves Artistes de Calella (AJAC), celebrarà durant la diada una sèrie d’activitats creatives obertes a la participació de tothom.

Activitats diverses

Els actes començaran a les 12 del migdia amb una cercavila amb els Perkutes de Canet des de la plaça de l’Ajuntament de Calella fins la plaça Conrad Prat, davant la fàbrica Llobet. En aquest indret, a les 13 h., se celebrarà una botifarrada amb música en directe a càrrec de Sonapol. A partir de les 5 de la tarda, diversos tallers prendran el protagonisme. Les parets del Centre d’Acció Jove acolliran un taller de grafits a càrrec de Sendys; també hi haurà un taller de pintura ràpida amb Marta Tubert; un taller de teatre dirigit per Oriol Aubets; un taller de Dansa, Breakdance i hip hop organitzat per l’AJAC i per Membres dels Fallen Angels; i un taller de circ a càrrec del Circ Petit de Pineda. Totes les activitats finalitzaran amb concerts a la mateixa fàbrica, a partir de les 10 de la nit, amb l’objectiu d’atreure un públic de diferents gustos i edats. Actuaran els grups Manduca Latin Rumba, Sans i la Mother Funky Band, i Takikardia,

Millorar la cultura artística

Per al cantautor i president de l’AJAC, Joan Sans, aquesta jornada que l’Associació vol introduir al calendari jove "es basa en la necessitat de promoure l’activitat juvenil, ja que és una franja bastant estancada en molts aspectes i en la qual s’agafen molts costums", puntualitza. L’objectiu de l’entitat, segons Sans, "és donar força a aquest tipus d’accions per a millorar la cultura artística que a vegades se sent ressentida", conclou. La I Marató d’Art Jove compta també amb el suport de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Calella. Per a més informació: 937664434 (tardes).

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris