dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Calella, denunciat per un extreballador

ajuntament_de_calella_280x87.jpgUn extreballador del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella ha interposat una denúncia contra el consistori calellenc, en considerar que va ser acomiadat de manera improcedent. Per la seva banda, l’Ajuntament afirma que va rescindir el seu contracte de treball “per no haver superat el període de prova”.

Un extreballador del departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calella ha interposat una denúncia contra el consistori calellenc, en considerar que va ser acomiadat de manera improcedent. Per la seva banda, l’Ajuntament afirma que va rescindir el seu contracte de treball “per no haver superat el període de prova”.

Denunciant

En recents declaracions al diari El Punt, l’extreballador de l’Ajuntament de Calella, Xavier Hinojosa, va assegurar que havia estat acomiadat per haver denunciat el passat juny, mitjançant un correu electrònic, una companya de feina que s’havia absentat varies vegades del seu lloc de treball en horari d’atenció al públic. Segons el consistori, aquesta persona disposava dels permisos corresponents.

Comunicat de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Calella ha manifestat a través d’un comunicat que Hinojosa no va superar el període de prova establert en el seu contracte de treball i que, per aquest motiu, els responsables tècnics del departament i els responsables de personal van decidir rescindir el seu contracte, segons l’establert a l’Estatut dels Treballadors.

Cas a magistratura

En aquests moments, el cas es troba a magistratura. L’Alcalde de Calella, Josep Maria Juhé, ha decidit no fer més comentaris al respecte en considerar que "l’actuació per part de la institució, a la qual represento, ha estat la correcta". Per la seva banda, la portaveu de CiU a l’oposició, Montserrat Candini, ha avançat que demanarà a l’equip de govern tota la informació disponible sobre aquest assumpte.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris