dijous, 13 de de febrer de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Dosrius aprova amb polèmica la revisió del projecte de Can Canyamars

canyamars_280x87.jpgEl Ple celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Dosrius va aprovar, només amb els 7 vots de l’equip de govern (PSC), una moció que revisarà el projecte d’urbanització de Can Canyamars per abaratir-lo.

El Ple celebrat aquest dijous a l’Ajuntament de Dosrius va aprovar, només amb els 7 vots de l’equip de govern (PSC), una moció que revisarà el projecte d’urbanització de Can Canyamars per abaratir-lo.

Ple polèmic

En alguns moments de la celebració del plenari, els veïns van escridassar l’equip de govern especialment quan va votar en contra d’una moció presentada per l’oposició (CiU, Progrés Municipal i PP) que demanava explícitament la rebaixa del cost de la reparcel·lació sobre els residents. El col·lectiu de veïns de la urbanització de Can Canyamars temen que el projecte els pugui significar haver de pagar uns 30.000 euros cadascun, de mitjana.

Reducció de costos

Segons la moció aprovada, el consistori ha encarregat la revisió del projecte per reduir els costos, sense rebaixar la qualitat, i per corregir unes errades "molt greus", que segons l’Alcalde de Dosrius, Josep Jo (PSC), es van detectar en el projecte de reparcel·lació. També, la moció proposa estudiar acords amb les entitats financeres perquè els veïns afectats puguin obtenir finançament "en les millors condicions possibles". D’altra banda, la revisió ha entrat en el preceptiu període de 30 dies d’exposició pública perquè les parts interessades puguin fer la seva revisió i les al·legacions que creguin pertinents.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: viquipèdia

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris