dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament de Sant Pol vol que els “okupes” abandonin la masia de Can Busquets

okupa_280x87_02.jpgL’alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela, va mantenir la setmana passada una reunió amb els Mossos d’Esquadra i amb els propìetaris de la masia de Can Busquets, per trobar una solució als episodis de violència que s’han produït darrerament a l’entorn de l’immoble, on des de fa mesos hi viuen "okupes".

L’alcalde de Sant Pol de Mar, Manuel Mombiela, va mantenir la setmana passada una reunió amb els Mossos d’Esquadra i amb els propìetaris de la masia de Can Busquets, per trobar una solució als episodis de violència que s’han produït darrerament a l’entorn de l’immoble, on des de fa mesos hi viuen "okupes".

Abandonar la masia

Fruit de la trobada, els reunits van decidir que els Mossos d’Esquadra acompanyaran als propietaris de la masia, els quals notificaran als "okupes" que han d’abandonar l’immoble. En cas que els ocupants es neguin a deixar la casa, els propietaris presentaran una denúncia judicial sol·licitant el seu desallotjament legal a càrrec dels cossos policials.

Ús públic

D’altra banda, l’alcalde de Sant Pol va informar que durant la reunió mantinguda amb els propietaris, aquests van acceptar que, un cop buida, rehabilitarien la masia perquè pugui acollir actes populars i altres usos públics, que es podrien concretar mitjançant un futur acord entre el consistori santpolenc i la propietat.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris