divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Ajuntament Jove de Llavaneres es “linka”

ajuntament_jove_llavaneres_280x87.jpgEl consistori de Sant Andreu de Llavaneres torna a convocar una nova edició de l’Ajuntament Jove, enguany amb l’eslògan "Linka’t". La iniciativa, destinada als joves de la vila de 14 a 18 anys, incorporarà com a novetat les votacions electròniques i la creació dels grups polítics a través d’un blog.

El consistori de Sant Andreu de Llavaneres torna a convocar una nova edició de l’Ajuntament Jove, enguany amb l’eslògan "Linka’t". La iniciativa, destinada als joves de la vila de 14 a 18 anys, incorporarà com a novetat les votacions electròniques i la creació dels grups polítics a través d’un blog.

Linka’t

L’Ajuntament Jove té per objectiu apropar al col·lectiu de joves les actuacions, el funcionament i els serveis municipals que es duen a terme al municipi, així com els assumptes que es decideixen a diari en un Ajuntament.

Dotze dies de govern

Els joves de 14 a 18 anys i els alumnes de l’ES de la vila que ho desitgin participaran en les diferents pautes que regeixen el procés electoral. En el tram final, els participants escolliran entre ells mateixos l’agrupació d’electors jove que encapçalarà el govern municipal de Llavaneres durant un període de dotze dies.

Consell de joves

També, aquesta nova edició de l’Ajuntament Jove crearà un Consell de Joves amb l’objectiu que els nois i noies del municipi tinguin un òrgan intermediari entre el consistori i el seu col·lectiu. Segons els responsables municipals, la finalitat del Consell és donar suport i una representació suficient als joves de la vila.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris