dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Alt Maresme fa balanç de la campanya conjunta contra el soroll de vehicles

motos_280x87_02.jpgLes Policies Locals de l’Alt Maresme han fet balanç de la campanya conjunta encetada aquest estiu contra la contaminació acústica. L’actuació s’ha adreçat , fonamentalment, a controlar els vehicles de dues rodes que circulen  produint un soroll excessiu; per damunt dels límits legals.

Les Policies Locals de l’Alt Maresme han fet balanç de la campanya conjunta encetada aquest estiu contra la contaminació acústica. L’actuació s’ha adreçat , fonamentalment, a controlar els vehicles de dues rodes que circulen  produint un soroll excessiu; per damunt dels límits legals.

Resultats

Un total de 165 agents han dut a terme els controls en els seus respectius municipis. Durant la campanya, les Policies Locals de l’Alt Maresme han controlat un total de 163 vehicles de 4 rodes i 598 de dues rodes. En total, 72 proves han resultat negatives, 44 positives i la policia ha immobilitzat 5 vehicles.

Controls d’estiu

És a l’estiu, quan la majoria de ciutadans i ciutadanes romanen als seus habitatges amb les finestres obertes per la calor, quan les molèsties per contaminació acústica són més intenses i nocives. Segons informa la policia, en aquestes dates estiuenques s’incrementa el trànsit de motos i ciclomotors, augmentant el soroll emès per aquests vehicles.


per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris