divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’empresa Hidrocanal abandona les obres de canalització de la riera de Malgrat

riera_de_malgrat_280x87.jpgL’Alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, va informar durant la darrera sessió plenària consistorial de dijous passat que l’empresa Hidrocanal ha decidit abandonar voluntàriament les obres de canalització de la riera de Can Feliciano.

L’Alcaldessa de Malgrat de Mar, Conxita Campoy, va informar durant la darrera sessió plenària consistorial de dijous passat que l’empresa Hidrocanal ha decidit abandonar voluntàriament les obres de canalització de la riera de Can Feliciano.

Obres aturades

Campoy ha rebut una carta de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) on se l’informa que l’empresa adjudicatària de les obres ha renunciat a acabar-les per "la despesa econòmica i les conseqüents pèrdues que li ha provocat el fet de tenir-les aturades tot aquest temps". Les obres es van aturar l’agost del 2007 per la mobilització ciutadana que reclama un projecte alternatiu que no afecti a l’arbreda de Can Feliciano.

Continuïtat de les obres

A partir d’ara, el consistori malgratenc haurà d’obrir un nou procés de licitació de les obres de canalització de la riera pendents d’executar, després que l’ACA va donar recentment el seu vist-i-plau a la continuïtat del mateix projecte, en una decisió que ha criticat contundentment la plataforma ciutadana Salvem la Riera de Malgrat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Salvem la Riera de Malgrat

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris