divendres, 26 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles es reuneixen a Caldes d’Estrac per consolidar el seu projecte comú

les_3_viles_280x87.jpgEls governs municipals de Les 3 Viles es van reunir aquest dilluns a la sala Cultural de Caldes d’Estrac per a trobar nous punts de col·laboració.

Els governs municipals de Les 3 Viles es van reunir aquest dilluns a la sala Cultural de Caldes d’Estrac per a trobar nous punts de col·laboració.

Futur Conveni marc

Fa més d’un any que els alcaldes de Les 3 Viles, Miquel Àngel Martínez i Camarasa (Sant Vicenç de Montalt), Joaquim Arnó (Caldes d’Estrac) i Bernat Graupera (Sant Andreu de Llavaneres), van encetar el projecte de Les 3 Viles. Aquesta iniciativa de participació pretén potenciar les relacions de mancomunació, cooperació i treball per a impulsar línies comunes. Així, la trobada va servir per introduir un futur conveni marc de col·laboració entre els tres municipis.

Resultats del primer acord

Segons informen els responsables municipals, des de l’acord assolit el 29 de setembre de 2007, que va suposar la creació de Les 3 Viles, las tres poblacions han creat un servei de deixalleria – fixa i mòbil – mancomunada, s’ha establert un conveni en seguretat amb la coordinació dels tres cossos de les Policies Locals i s’han realitzat diverses actuacions en àmbits com promoció econòmica i educació, amb la recent inauguració de l’IES de Sant Vicenç de Montalt.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris