dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les 3 Viles organitzen un concurs de maquetes per a joves intèrprets

concurs_maquetes_tres_viles_280x87.jpgEls ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac han organitzat conjuntament el concurs Fr3qüència 3.0 obert a tots els músics de la comarca.

Els ajuntaments de Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac han organitzat conjuntament el concurs Fr3qüència 3.0 obert a tots els músics de la comarca.

Dues categories

El certamen es divideix en dues categories, segons si es tracta de bandes musicals o de cantants i músics intèrprets. El concurs premiarà grups musicals i joves intèrprets de la comarca amb l’enregistrament de cançons en estudi, concerts i difusió a les ràdios del Maresme.

Residents al Maresme

Segons informa l’organització, hi poden prendre part tots aquells grups o dj’s residents al Maresme, de qualsevol categoria musical. D’altra banda, no hi poden participar grups o solistes que tinguin un contracte discogràfic vigent.

Condicions mínimes de participació

Els participants hauran de lliurar un CD que contindrà un mínim de 4 cançons pròpies i hauran de justificar que disposen d’un directe de, com a mínim, mitja hora. La maqueta s’haurà de lliurar juntament amb un currículum complet de la formació.

Premis

Els primer premi, atorgat pel jurat, consistirà en l’enregistrament de 5 temes en estudi professional, una mini gira de 3 concerts i difusió per les emissores de ràdio comarcals. El segon premi, que es farà a través de la valoració del públic, seran 3 concerts als diferents municipis organitzadors i, també, la difusió a les ràdios del Maresme.

Organització

El concurs està organitzat per les regidories de Joventut de les 3 Viles. Les propostes musicals tenen com a data límit el proper 30 de setembre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris