dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les Àrees Residencials Estratègiques preveuen construir més de 3.000 habitatges al Maresme

construccio_280x87.jpgLa Generalitat, a través de les comissions territorials d’urbanisme, ha aprovat inicialment els plans directors urbanístics de totes les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) que s’impulsaran a Catalunya. Al Maresme, on es preveu edificar més de 3.000 habitatges de l’ARE, Argentona, Malgrat de Mar, Pineda i Tordera hi formen part.

La Generalitat, a través de les comissions territorials d’urbanisme, ha aprovat inicialment els plans directors urbanístics de totes les Àrees Residencials Estratègiques (ARE) que s’impulsaran a Catalunya. Al Maresme, on es preveu edificar més de 3.000 habitatges de l’ARE, Argentona, Malgrat de Mar, Pineda i Tordera hi formen part.

Habitatges previstos

A través de les ARE està prevista la construcció de 90.097 pisos a tota Catalunya, dels quals 3.152 corresponen al Maresme: Argentona (Zona El Cros, 195 pisos), Malgrat de Mar (Zona Escultor Clarà, 525 pisos), Pineda de Mar (Pineda Centre, 2.051 pisos) i Tordera (Zona Sant Pere-E.Granados, 381 pisos).

ARE

Les ARE, que estan regulades per un decret llei de la Generalitat, són sectors que s’urbanitzaran en diversos municipis de Catalunya, en zones ben comunicades i dotades dels serveis necessaris, amb una qualitat urbanística garantida. Segons el projecte, la meitat dels seus habitatges, com a mínim, seran de protecció. Aquests plans, s’aprovaran definitivament el març del 2009 i a primers de l’any 2010 es podrien començar a urbanitzar.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris