dissabte, 06 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les càmeres no van enregistrar la presumpta agressió dels Mossos a Joan Jubany

camara_mataro_280x87.jpgJoan Jubany, militant de la CUP de Mataró, va denunciar dimecres 30 d’octubre els Mossos d’Esquadra per una presumpta agressió la nit anterior que li va ocasionar el trencament del colze. Jubany també va demanar al consistori les imatges captades aquella nit però no van quedar enregistrades per "una avaria".

Joan Jubany, militant de la CUP de Mataró, va denunciar dimecres 30 d’octubre els Mossos d’Esquadra per una presumpta agressió la nit anterior que li va ocasionar el trencament del colze. Jubany també va demanar al consistori les imatges captades aquella nit però no van quedar enregistrades per "una avaria".

Avaria

Joan Jubany va informar dimecres passat en el seu bloc personal que el regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Mataró, Oriol Batista (PSC), li va fer saber que les imatges captades per les càmeres de seguretat que controlen tot el perímetre de l’Ajuntament on es van produir els fets, es van poder veure en directe pels monitors però no va quedar enregistrades degut a "una avaria" en el sistema de càmeres de seguretat. Els fets es van produir quan Jubany prenia unes fotos durant una manifestació del col·lectiu "okupa" davant l’Ajuntament de Mataró. La manifestació es va organitzar com a protesta pels desallotjaments que van realitzar els Mossos d’Esquadra durant el matí del mateix dimarts 29 d’octubre a les fàbriques Secopal i La Fibra de Mataró.

Prova judicial

El grup municipal de la CUP farà una pregunta al ple per demanar explicacions, doncs els membres de la formació independentista consideren que aquestes imatges havien de servir com a prova judicial arran la denúncia que va interposar Joan Jubany contra els Mossos al Jutjat de Guàrdia número 1 de Mataró.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Bloc Joan Jubany

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris