divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les JERC del Maresme aixequen barreres de peatge per reclamar la gratuïtat de l’autopista

autopista_280x87.jpgUn grup de joves de les JERC han aixecat aquest divendres les barreres de peatge de l’autopista C-32, a Vilassar de Dalt. L’acció té com objectiu assolir la gratuïtat dels peatges per als veïns i veïnes del Maresme.

Un grup de joves de les JERC han aixecat aquest divendres les barreres de peatge de l’autopista C-32, a Vilassar de Dalt. L’acció té com objectiu assolir la gratuïtat dels peatges per als veïns i veïnes del Maresme.

Reivindicacions

Per als joves d’Esquerra, la campanya “Per un nou model de mobilitat al Maresme", que també compta amb xerrades arreu de la comarca, pretén aconseguir més inversió en transport públic, una autopista C-32 lliure de peatges i la transformació de la Nacional II com una via cívica.

Rescats dels peatges

Segons les JERC, aquesta acció, que ja es va dur a terme el passat 6 de juliol, pretén ser un acte continuat mentre no es puguin rescatar els peatges de la comarca, alhora que consideren necessària la creació de nous accessos a l’autopista per tal de disminuir el volum de trànsit de la N-II.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris