dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Les votacions del I Premi Blocs del Maresme entren a la seva recta final

diari_maresme_280x87.jpgEl període de votacions del "I Premi Blocs del Maresme”, organitzats per Diari Maresme amb motiu del seu segon aniversari, han entrat en la seva darrera setmana. Fins el proper 1 d’octubre, els lectors del diari digital poden escollir els millors weblogs de la comarca.

El període de votacions del "I Premi Blocs del Maresme”, organitzats per Diari Maresme amb motiu del seu segon aniversari, han entrat en la seva darrera setmana. Fins el proper 1 d’octubre, els lectors del diari digital poden escollir els millors weblogs de la comarca.

Qui pot votar?

Ho pot fer tothom que vulgui, ja que no cal estar registrat. Es podrà votar un sol cop, en cadascuna de les quatre categories.

Fins quan es pot votar?

Es podrà votar a través de la pàgina http://diarimaresme.com/i-premi-blocs-del-maresme/ fins el proper 1 d’octubre. Els resultats seran secrets i els noms dels guanyadors es faran públics el dia del lliurament de premis.

Categories

Hi haurà quatre premis repartits en les mateixes categories que té el diari: Societat, Política, Cultura i Esports. De cada categoria, hi ha cinc finalistes escollits per membres d’aquest mitjà de comunicació i un jurat creat expressament per aquesta convocatòria.

Segon aniversari

Dissabte 11, d’octubre, a les 18.30 hores, es celebrarà el segon aniversari de Diari Maresme a l’auditori de Can Comas, a Pineda de Mar. Durant el mateix acte, es faran públics els noms dels guanyadors i es lliuraran els premis. Intervindran, entre d’altres, l’alcalde de la població, Xavier Amor; el president de l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta, Josep Ritort; els editors del setmanari Cafèambllet, Marta Silbina i Albano Dante i el director de DiariMaresme, Albert Lladó.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris