dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Escola Bressol Sant Nicolau de Llavaneres ja és un centre públic

escola_bressol_llavaneres_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres ha signat un conveni de col·laboració amb el departament d’Educació de la Generalitat per la creació de la llar d’infants pública Sant Nicolau, centre que anteriorment era de titularitat privada.

L’Ajuntament de Llavaneres ha signat un conveni de col·laboració amb el departament d’Educació de la Generalitat per la creació de la llar d’infants pública Sant Nicolau, centre que anteriorment era de titularitat privada.

Tràmits finalitzats

El responsables municipals han finalitzat tots els tràmits per regular-ne la situació administrativa de l’Escola Bressol per tal que el departament d’Educació la reconegués com a centre públic i, dilluns 3 de novembre, la junta de govern local va aprovar el corresponent conveni amb la Generalitat.

Propietat municipal

Per la seva banda, l’alcalde i regidor d’Ensenyament, Bernat Graupera (CiU), s’ha mostrat molt satisfet per haver arribat al final d’un llarg procés, després de l’adquisició per part de l’Ajuntament de Llavaneres de l’equipament educatiu, el passat mes de juliol.

Injecció econòmica

El reconeixement de la titularitat pública per part de la Generalitat suposa una important injecció econòmica per al municipi, en forma de subvencions del departament d’Educació. Concretament, en el moment de la creació es reben 5.100 euros per plaça i per cada curs escolar 1.800 euros per plaça, en concepte de manteniment i gestió.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris