diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Estat subvencionarà amb 100.000 euros la Challenge Barcelona-Maresme

challenge_280x87.jpgEls pressupostos generals de l’Estat subvencionaran amb una partida de 100.000 euros la triatló internacional Evolution Challenge Barcelona-Maresme que se celebrarà a Calella i comarca els dies 24 de maig i 4 d’octubre de 2009. El tràmit d’aprovació va ser impulsat per la senadora de CiU Montserrat Candini.

Els pressupostos generals de l’Estat subvencionaran amb una partida de 100.000 euros la triatló internacional Evolution Challenge Barcelona-Maresme que se celebrarà a Calella i comarca els dies 24 de maig i 4 d’octubre de 2009. El tràmit d’aprovació va ser impulsat per la senadora de CiU Montserrat Candini.

Cinc esmenes

Aquest va ser l’únic projecte calellenc que va aconseguir dotació de les cinc esmenes que va introduir Candini, entre les quals hi havia també les millores del Teatre Orfeó Calellenc, la urbanització de la Riera Capaspre, l’adequació de la façana marítima i terrestre i la Fundació Catalana d’ELA, que en el seu conjunt arribaven a una dotació pressupostària d’uns 930.000 euros.

Crítiques

Montserrat Candini va mostrar la seva satisfacció pels 100.000 aconseguits per a la Challenge, però va atribuir a l’actitud del PSC i ERC la pèrdua de la resta de dotacions. La senadora va lamentar que "els grups socialista i republicà hagin renunciat a lluitar per aconseguir en aquest tràmit parlamentari els diners necessaris per tirar endavant aquestes qüestions tan importants per a Calella". També va dir que "en un temps de restriccions econòmiques serà gairebé impossible obtenir aquest finançament si no ha estat assegurat en els Pressupostos Generals de l’Estat".

Govern municipal

Per la seva banda, el govern municipal del PSC i ERC de l’Ajuntament de Calella va emetre la setmana passada un comunicat referint-se al conjunt d’esmenes presentades per CiU als pressupostos de l’Estat. El seu escrit assegurava que tirar endavant els projectes per a la ciutat recau en l’equip de govern i que el finançament dels mateixos "s’estan ja treballant i es troben en diferents fases de desenvolupament".

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Challenge

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris