dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’exposició sobre el Circ Cric recapta 1.900 euros per a Pallassos Sense Fronteres

carpa_circ_280x87.jpgLa Biblioteca de la Cooperativa de Malgrat de Mar va acollir fins el passat 31 d’agost l’exposició fotogràfica sobre el Circ Cric de Carme Beltran i Vicens Tomàs. La recaptació obtinguda per la venda de les fotos, prop de 1.900 euros, es destinaran íntegrament al projecte que actualment desenvolupa Pallassos Sense Fronteres a Haití.

La Biblioteca de la Cooperativa de Malgrat de Mar va acollir fins el passat 31 d’agost l’exposició fotogràfica sobre el Circ Cric de Carme Beltran i Vicens Tomàs. La recaptació obtinguda per la venda de les fotos, prop de 1.900 euros, es destinaran íntegrament al projecte que actualment desenvolupa Pallassos Sense Fronteres a Haití.

Recaptació solidària

L’organització va assumir íntegrament les despeses de l’exposició i, per tant, la recaptació total es destinarà al nou projecte solidari. Durant la mostra, els visitants varen adquirir un total de 32 fotografies a 50 euros que, juntament amb la venda de pins, clauers, nassos, llibres i samarretes – 273,20 euros -, arriben a un import total de 1.873,20 euros. Aquesta quantitat serà lliurada properament a Pallassos sense Fronteres per als treballs que vol desenvolupar aquesta entitat a l’illa caribenya. En un comunicat de premsa, els organitzadors de la mostra fotogràfica han agraït a tot el públic assistent la seva visita i la col·laboració amb aquest projecte solidari.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris