divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’habitatge social a Llavaneres

pisos.jpgEl govern municipal de Llavaneres ha arribat a un nou acord amb els
promotors i propietaris dels sectors de Can Sanç, fàbrica Mora i carrer
Sant Antoni que, si obté el vist i plau definitiu de la Generalitat,
permetrà construir els 25 pisos socials que es van adjudicar al març.

El govern municipal de Llavaneres ha arribat a un nou acord amb els promotors i propietaris dels sectors de Can Sanç, fàbrica Mora i carrer Sant Antoni que, si obté el vist i plau definitiu de la Generalitat, permetrà construir els 25 pisos socials que es van adjudicar al març. El nou conveni s’aprovarà en un ple extraordinari aquest dijous a les 21.00 hores.

L’Ajuntament rebrà 906 m2 de sostre edificable d’habitatge lliure

El nou acord permetrà reduir en gairebé 1.000 m2 la zona edificable de Can Sanç. Aquesta reducció suposarà l’eliminació d’una planta d’alçada als tres blocs de pisos, cosa que disminuirà l’impacte urbanístic de la promoció en aquest barri marítim de Llavaneres. Una altra millora que recull el nou conveni és que l’Ajuntament rebrà 906 m2 de sostre edificable d’habitatge lliure, fet que suposarà un patrimoni municipal de gairebé 3 milions d’euros. A més, segons han explicat avui l’alcalde i la titular d’Urbanisme, es podrà obtenir el solar on s’han de construir els 25 pisos socials, que es van adjudicar a la primavera. "Tan aviat com aquesta finca sigui municipal, enderrocarem l’edifici existent i començarem les obres de la nova promoció", han afegit.

Un avantprojecte fixarà els criteris 

També destacat és el compromís per garantir una bona estètica dels nous habitatges. Per reduir l’impacte paisatgístic, l’Ajuntament ha acordat amb els promotors d’aquests sectors que abans de tramitar la llicència urbanística, elaboraran un avantprojecte on es fixaran els criteris d’acabats i de qualitat dels materials. L’objectiu és que el nou conjunt residencial sigui estèticament agradable.


per Redacció | Aj.Llavaneres | Foto Sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris