dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’Hospital de Mataró rep la distinció com a millor hospital de la seva categoria

hospital_de_mataro_280x87_02.jpgL’empresa de serveis d’informació sanitària IASIST ha guardonat per primera vegada l’Hospital de Mataró amb la distinció "TOP 20", com el millor centre hospitalari en la categoria de Grans Hospitals Generals de l’estat.

L’empresa de serveis d’informació sanitària IASIST ha guardonat per primera vegada l’Hospital de Mataró amb la distinció "TOP 20", com el millor centre hospitalari en la categoria de Grans Hospitals Generals de l’estat.

Primera posició

Aquesta és la sisena vegada que l’Hospital de Mataró està a la llista dels millors 20 centres hospitalaris, però enguany és el primer cop que assoleix la primera posició del seu grup.

147 Hospitals

Aquesta novena edició del programa que organitza IASIST ha comptat amb la participació de 147 centres assistencials, 120 públics i 27 privats.

TOP 20

Els centres hospitalaris que formen del TOP 20 són els que millor puntuació han obtingut en l’avaluació dels següents indicadors: índex de mortalitat, complicacions y readmissions, qualitat assistencial, estada mitja, índex de cirurgia sense hospitalització, funcionament i cost unitari de producció en referència a l’eficiència econòmica.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: Diari Maresme

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris