dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’incendi d’un pàrquing subterrani de Malgrat obliga a desallotjar 12 habitatges

incendi_280x87_02.jpgUna quinzena de persones han estat desallotjades dels seus domicilis aquest dimecres als volts de les set del matí per l’incendi d’un pàrquing subterrani de Malgrat de Mar. Sis dotacions dels bombers han extingit el foc, que no ha produït cap ferit.

Una quinzena de persones han estat desallotjades dels seus domicilis aquest dimecres als volts de les set del matí per l’incendi d’un pàrquing subterrani de Malgrat de Mar. Sis dotacions dels bombers han extingit el foc, que no ha produït cap ferit.

12 habitatges

Les persones desallotjades ocupaven els 12 habitatges de l’immoble que hi ha sobre el pàrquing, situat a l’Avinguda Verge de Montserrat 34 de Malgrat. Segons han informat els bombers, el foc ha afectat un tricicle elèctric, un vehicle i la instal·lació del clavegueram i d’aigua de l’edifici. Tot i que es desconeixen les causes de l’incendi, les primeres investigacions apunten que l’origen del foc podria ser un curtcircuit.

Retorn als habitatges

Els veïns de l’immoble han pogut tornar als seus habitatges als volts de les vuit del matí poc després que els bombers han ventilat l’interior del pàrquing.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris