diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres aconsegueix un rècord Guinnes durant la celebració de la Marató de TV3

record_guiness_llavaneres_280x87.jpgTots els municipis maresmencs han participat aquest diumenge amb centenars d’actes solidaris amb la Marató de TV3, recaptant fons per les malalties mentals greus. Durant la jornada, Llavaneres ha aconseguit també un rècord Guinnes col·locant en filera 4.735 monedes de 20 cèntims, a benefici de la Marató.

Tots els municipis maresmencs han participat aquest diumenge amb centenars d’actes solidaris amb la Marató de TV3, recaptant fons per les malalties mentals greus. Durant la jornada, Llavaneres ha aconseguit també un rècord Guinnes col·locant en filera 4.735 monedes de 20 cèntims, a benefici de la Marató.

100 metres de monedes

Concretament, Sara Domínguez va aconseguir formar amb aquestes monedes una filera de 100 metres, en un temps rècord de 50 minuts i 22 segons, uns disset minuts menys que l’anterior Guinnes registrat.

La Marató de TV3

D’altra banda, al final del programa especial de TV3 que va durar més de quinze hores, el marcador va arribar a la xifra de 5,5 milions d’euros, en el conjunt de Catalunya. Aquest import es veurà incrementat gràcies als donatius que es poden fer fins al proper mes de gener, i a les recaptacions dels actes que se celebraran el proper cap de setmana que van haver de ser ajornats a causa de la pluja.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris