dimecres, 03 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres i Mataró volen unir-se amb un nou passeig marítim

mataro_i_llavaneres_280x87.jpgL’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), i la regidora d’Urbanisme, Sandra Carreras (CiU), es van reunir la setmana passada amb el regidor d’Urbanisme de Mataró, Ramon Bassas (PSC), per reclamar conjuntament un passeig marítim que uneixi els dos municipis.

L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera (CiU), i la regidora d’Urbanisme, Sandra Carreras (CiU), es van reunir la setmana passada amb el regidor d’Urbanisme de Mataró, Ramon Bassas (PSC), per reclamar conjuntament un passeig marítim que uneixi els dos municipis.

Unió d’esforços

A partir de la reunió, Llavaneres i Mataró uniran esforços per aconseguir la construcció d’un passeig marítim que enllaci a peu la façana marítima entre els dos termes municipals.

Camí de sorra

Actualment, hi ha un camí de sorra però, segons els responsables municipals, "és estret i no convida excessivament al passeig". D’altra banda, els dos consistoris encarregaran properament la redacció d’un avantprojecte a través d’un concurs d’idees.

Projectes comuns

Aquest serà el primer pas d’aquesta gestió conjunta que Llavaneres i Mataró posen ja en marxa per tal de reclamar finançament i suport a la Generalitat de Catalunya i al Ministeri de Medi Ambient. A més, a partir d’ara els dos municipis treballan junts en nous projectes ja que Llavaneres s’integrarà properament en la comissió de municipis de Mataró i del seu entorn.

per Redacció

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris