dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres, plató de rodatges cinematogràfics

cinema_llavaneres.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha obert la porta a tots aquells directors i productors de cinema que vulguin venir a rodar les seves pel·lícules al municipi. L’objectiu del consistori és que les productores de cinema i publicitat tinguin en compte Llavaneres a l’hora de fer els seus rodatges.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres ha obert la porta a tots aquells directors i productors de cinema que vulguin venir a rodar les seves pel·lícules al municipi. L’objectiu del consistori és que les productores de cinema i publicitat tinguin en compte Llavaneres a l’hora de fer els seus rodatges.

Adhesió a la BFC

En aquest sentit, l’Ajuntament s’ha adherit a la Barcelona Film Comission (BFC), institució que vetlla per promocionar els municipis de la província a través de pel·lícules, sèries televisives o espots publicitaris.

Promoció del municipi

Amb aquesta adhesió, Llavaneres disposarà d’un espai a la plana web de la BFC – una gran base de dades per als productors audiovisuals – on es mostraran diferents imatges del municipi i es descriuran els atractius del municipi. Segons el consistori, la iniciativa podria projectar la imatge de Llavaneres cap a l’exterior i, de retruc, promoure l’economia dels comerços del poble.


per Redacció | Ramon Texidó

 

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris