divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres podria tenir en tres anys els accessos a l’autopista C-32

autopista_280x87.jpgL’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, es va reunir aquest dimarts a Barcelona amb el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, i el responsable d’autopistes, Jaume Erroz. A la reunió, la Generalitat es va comprometre a tirar endavant per al 2011 la construcció dels accessos de la C-32 en sentit Girona, a Llavaneres, i a estudiar la rebaixa del peatge per als veïns.

L’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, es va reunir aquest dimarts a Barcelona amb el secretari de Mobilitat, Manel Nadal, i el responsable d’autopistes, Jaume Erroz. A la reunió, la Generalitat es va comprometre a tirar endavant per al 2011 la construcció dels accessos de la C-32 en sentit Girona, a Llavaneres, i a estudiar la rebaixa del peatge per als veïns.

Valoració positiva

Graupera ha valorat molt positivament la resposta. En primer lloc, el govern català va anunciar que està estudiant rebaixar el peatge als veïns de Llavaneres que entrin a l’autopista en sentit Barcelona, amb tres supòsits de descompte: per als vehicles no contaminants, per als vehicles amb tres o quatre ocupants i per als conductors que passin pel peatge un determinat número de vegades al mes.

Accessos a la C-32

També, segons l’alcalde, hi ha bones notícies de cara a la construcció dels accessos de l’autopista C-32 a Llavaneres en sentit Girona. Segons van comunicar ahir al govern municipal Manel Nadal i Jaume Erroz, la nova entrada i la nova sortida es podrien estrenar l’any 2011.

Enllaç sense peatge

L’alcalde Llavaneres, Bernat Graupera, va destacar que l’Ajuntament i la Generalitat van coincidir en aquesta proposta de construcció, ja que es comparteix tant la ubicació com l’objectiu de reduir l’impacte visual dels nous accessos on, a més, els conductors que hi entrin o surtin no trobaran cap peatge.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris