dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres reclamarà 8.800 euros a tres joves per destrosses al seu mobiliari urbà

judici_280x87_02.jpgL’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres es presentarà com a acusació particular per reclamar danys i perjudicis a tres joves que pressumptament van causar danys al mobiliari urbà del barri de Sant Pere per valor de 8.800 euros.

L’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres es presentarà com a acusació particular per reclamar danys i perjudicis a tres joves que pressumptament van causar danys al mobiliari urbà del barri de Sant Pere per valor de 8.800 euros.

Identificats per un veí

Els fets van passar als volts de dos quarts de cinc de la matinada de diumenge 5 d’octubre i la Policia Local va identificar els tres pressumptes autors, un d’ells menor d’edat, després de ser alertats per un veí de la zona.

Via penal

Per la seva banda, l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha explicat que l’Ajuntament reclamarà per la via penal que s’indemnitzi el municipi per un delicte de danys a la propietat. Les destrosses van afectar fanals, bancs, papereres, senyals de trànsit i altres elements del mobiliari urbà, valorats en uns 8.800 euros.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris