dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Llavaneres reobrirà la seva emissora de Ràdio

radio_llavaneres_280x87.jpgL’Ajuntament de Llavaneres va acollir dijous passat una reunió informativa amb l’objectiu de reobrir Ràdio Llavaneres. La trobada, que va comptar amb l’assistència de desenes de veïns, pretén posar en marxa l’emissora municipal als estudis del Casal de Llavaneres.

L’Ajuntament de Llavaneres va acollir dijous passat una reunió informativa amb l’objectiu de reobrir Ràdio Llavaneres. La trobada, que va comptar amb l’assistència de desenes de veïns, pretén posar en marxa l’emissora municipal als estudis del Casal de Llavaneres.

Accelerar els tràmits

Davant la nombrosa assistència de veïns i veïnes del municipi, l’alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, es va comprometre a accelerar l’acord amb el Casal per tal de llogar l’espai l’any vinent. Segons fonts municipals, el següent pas serà contractar una empresa que instal·li els equips necessaris per a la reobertura de l’emissora i, posteriorment, caldrà nomenar un director o directora i aprovar el model de ràdio.

Voluntariat

La previsió és que l’emissora funcioni a través del voluntariat i que combini informació, entreteniment i música. Fins al moment, hi ha 26 persones apuntades a la llista de col·laboradors de l’emissora a la qual encara es preveu que s’hi puguin incorporar més veïns i veïnes del municipi. D’altra banda, tot aquest procés es farà d’acord amb l’organisme autònom de Ràdio i Televisió de Llavaneres.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris