dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

L’SPAM rescata 21 gossos abandonats a Mataró

gosseta_rescatada_a_cinc_sniesp.jpgLa Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) ha rescatat 21 gossos
que malvivien a un solar de la ciutat. Els fets es van produir el 16 de
maig, després que una persona es posés en contacte amb la protectora
per avisar de la situació en què aquests animals vivien, a la zona de
les Cinc Sènies.

gosseta_rescatada_a_cinc_snies.jpgLa Societat Protectora d’Animals de Mataró (SPAM) ha rescatat 21 gossos que malvivien a un solar de la ciutat. Els fets es van produir el 16 de maig, després que una persona es posés en contacte amb la protectora per avisar de la situació en què aquests animals vivien, a la zona de les Cinc Sènies.  

12 gossos i 9 cadells

En arribar al solar, els membres de la protectora van constatar que es tractava d’11 gossos adults i d’una gossa amb 9 cadells, la gran majoria gossos de caça. Els animals estaven desnodrits i presentaven un estat sanitari molt deficient i una infesta important de puces i paparres. La persona que vivia en el solar va assegurar a l’equip de la SPAM que els animals no eren seus i que els donava pà sec per menjar, només de tant en tant.

A dia d’avui, els animals són a les instal·lacions de la protectora de Mataró, on tot l’equip s’ha abocat per millorar el seu estat de salut, esterilitzar-los, desparasitar-los, vacunar-los i trobar un adoptant responsable el més aviat possible.


per Redacció | SPAM

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris