diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat canvia el sentit del carrer de Riera per evitar accidents de trànsit

carrers_malgrat_280x87.jpgEl carrer de Riera de Malgrat de Mar ha canviat el seu sentit circulatori aquest dijous amb l’objectiu d’evitar accidents i reduir la circulació de vehicles.

El carrer de Riera de Malgrat de Mar ha canviat el seu sentit circulatori aquest dijous amb l’objectiu d’evitar accidents i reduir la circulació de vehicles.

Important trànsit

El carrer de Riera té un trànsit estimat d’entre 1.500 a 3.000 vehicles diaris. Aquesta situació s’agreuja especialment durant el curs escolar, degut a que la circulació de vehicles augmenta considerablement a les hores punta d’entrada i sortida de les escoles. Per la seva banda, els responsables municipals han constatat la perillositat en la confluència del carrer de Riera amb el carrer de Passada, "un punt on s’han produït nombrosos accidents", informen.

Circulació de vehicles

A partir d’aquest canvi, la circulació de vehicles passarà a ser des del carrer de Passada i cap a la rotonda de can Feliciano. D’altra banda, els vehicles procedents de l’avinguda de la Costa Brava, que circulin en direcció cap al carrer de Passada o carrer de Nàpols, poden accedir a través de la rotonda, cap al Camí de can Feliciano, la rotonda i cap al carrer de Passada.

Carrer residencial

Aquest fet ha estat estudiat en el recent Pla Local de Seguretat Viària que es va elaborar amb tècnics del Servei Català de Trànsit. Segons el consistori malgratenc, "la voluntat és afavorir que aquest vial passi a una situació de carrer residencial amb els avantatges de millora de l’entorn i de seguretat de les persones que hi viuen".

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris