dijous, 29 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat estrena el documental “Un Tomb pel Pla”

un_tomb_pel_pla_280x87.jpgEl Centre Cultural de Malgrat de Mar acollirà el proper 30 de novembre, a les 12 h. del migdia, la presentació del documental "Un Tomb pel Pla", un reportatge d’entrevistes sobre la pagesia que treballa a la zona agrícola del Pla de Grau.

un_tomb_pel_pla.jpgEl Centre Cultural de Malgrat de Mar acollirà el proper 30 de novembre, a les 12 h. del migdia, la presentació del documental "Un Tomb pel Pla", un reportatge d’entrevistes sobre la pagesia que treballa a la zona agrícola del Pla de Grau.

Més de 30 entrevistes

El documental, produït pels malgratencs Carme Beltrán i Vicens Tomàs, conté més de 30 entrevistes realitzades durant l’hivern de 2006-2007 amb persones estretament vinculades al Pla de Grau, superfície situada entre el delta de La Tordera i el poble de Malgrat. L’equip de producció va anar captant càmera en mà les imatges i impressions espontànies sobre què pensen del camp els seus protagonistes. El reportatge recull les seves inquietuds, reviu alguns records, la seva opinió sobre la política de preus, producció, la immigració i, sobretot, com veuen el futur de la pagesia i, en definitiva, el del Pla de Grau.

L’equip

El documental, patrocinat per diverses entitats i empreses del Maresme, compta amb la direcció i les entrevistes a càrrec de Vicens Tomàs, el disseny i la realització d’en Pep Boix, i la música d’en Xavier Dotras.

per Redacció

1 comentari per a “Malgrat estrena el documental “Un Tomb pel Pla””

  1. […] de rodatge de ‘De Bòsnia a l’ictus’ és també l’autor dels documentals ‘Un tomb pel Pla’ i ‘Viure el […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris