divendres, 30 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat realitza enquestes de satisfacció entre els veïns i veïnes del municipi

enquesta_280x87.jpgL’Escola Universitària del Maresme (EUM), mitjançant un conveni signat el passat 9 de juny amb la Regidoria de Comerç i Turisme de Malgrat de Mar, està realitzant aquests dies unes enquestes de satisfacció a la ciutadania del municipi maresmenc.

L’Escola Universitària del Maresme (EUM), mitjançant un conveni signat el passat 9 de juny amb la Regidoria de Comerç i Turisme de Malgrat de Mar, està realitzant aquests dies unes enquestes de satisfacció a la ciutadania del municipi maresmenc.

Qüestionari

Entre les consultes de l’enquesta hi ha qüestions relacionades amb els serveis turístics, transports públics, neteja de carrers, mobilitat, sanitat, oferta cultural, parcs i jardins, zones paisatgístiques i mobiliari urbà, entre d’altres. Les dades obtingudes es creuaran amb les enquestes que periòdicament realitza l’Oficina de Turisme als turistes i visitants del municipi.

Radiografia del municipi

Posteriorment, es realitzarà una anàlisi que permetrà establir una radiografia de la situació amb l’objectiu de contribuir a les perspectives turístiques del municipi i del seu entorn.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris