dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Malgrat substituirà el pas a nivell del Molí Vell amb un pas elevat

renfe_280x87.jpgEl Ministeri de Foment, a través de l’empresa pública Adif, ha fet pública la licitació de les obres de supressió del pas a nivell de la línia 1 de Rodalies Renfe al seu pas pel Molí Vell de Malgrat de Mar. El pressupost global de l’actuació és d’uns 2.738.000 euros.

El Ministeri de Foment, a través de l’empresa pública Adif, ha fet pública la licitació de les obres de supressió del pas a nivell de la línia 1 de Rodalies Renfe al seu pas pel Molí Vell de Malgrat de Mar. El pressupost global de l’actuació és d’uns 2.738.000 euros.

Actuació global

Les obres consisteixen en la construcció d’una variant de la carretera de Blanes BV-6001, i un pas elevat que suprimirà el pas a nivell de la línia ferroviària del camí de Mas Bagès. Paral·lelament, els treballs també preveuen la construcció d’una rotonda i l’arranjament de dos camins d’accés.

Seguretat i permeabilitat

Segons els impulsors del projecte, l’objectiu és incrementar la seguretat de vehicles, vianants i circulacions ferroviàries, així com garantir la permeabilitat de la infraestructura ferroviària al seu pas per Malgrat.

per Redacció | Ramon Texidó

2 comentaris per a “Malgrat substituirà el pas a nivell del Molí Vell amb un pas elevat”

  1. […] Es tracta d’un pas a nivell perillós que ja ha provocat diversos accidents. De fet, com explicava aquest diari l’octubre de 2008, hi ha un projecte aprovat pel Ministeri de Foment per suprimir-lo. Les obres consisteixen en la […]

  2. […] pas a nivell perillós on s’han produït diversos accidents. De fet, com explicava aquest diari l’octubre de 2008, el projecte aprovat pel Ministeri de Foment per suprimir-lo, actualment en execució, consisteix […]

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris