dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Maragall inaugura el nou CEIP Turó del Drac de Canet de Mar

ceip_canet_280x87.jpgEl conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest divendres el nou CEIP Turó del Drac de Canet de Mar. També, durant l’acte, Maragall s’ha compromès a posar en marxa el projecte del segon institut de Canet.

El conseller d’Educació de la Generalitat, Ernest Maragall, ha inaugurat aquest divendres el nou CEIP Turó del Drac de Canet de Mar. També, durant l’acte, Maragall s’ha compromès a posar en marxa el projecte del segon institut de Canet.

Nou CEIP

Amb l’inici del curs escolar, que començarà el 15 de setembre, Canet de Mar tindrà a punt el seu nou CEIP Turó del drac amb les línies d’infantil i primària obertes, vuit anys després que aquest centre es va començar a planificar. Hi haurà 6 grups d’infantil (dos P3, dos P4 i dos P5) i 6 grups de primària, un per a cada curs.

300 alumnes

En total, l’escola tindrà prop de 300 alumnes, la gran majoria de primària provenen del CEIP Mare de Déu de la Misericòrdia. L’edifici de l’escola té forma d’L, en una part hi ha les aules i en l’altra els serveis. Les instal·lacions compten amb un gimnàs amb escenari, dues pistes poliesportives, zones de jocs separades per a primària i per a infantil, hort, biblioteca, aula de psicomotricitat, aula d’informàtica, aula de música i audiovisuals, aula de plàstica, aula de suport, menjador i cuina.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris