dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

MaresmeDigital TV celebra el seu primer aniversari fent balanç

maresme_digital_tv_280x87.jpgEl president del Consorci Digital Mataró-Maresme, Joan Antoni Baron, ha fet aquest dimarts al matí en roda de premsa un balanç positiu del primer aniversari de MaresmeDigital TV. El canal digital de titularitat pública ha emès durant aquest primer any un total de 8.664 hores.

El president del Consorci Digital Mataró-Maresme, Joan Antoni Baron, ha fet aquest dimarts al matí en roda de premsa un balanç positiu del primer aniversari de MaresmeDigital TV. El canal digital de titularitat pública ha emès durant aquest primer any un total de 8.664 hores.

Acords de consolidació

Durant la roda de premsa, Baron ha destacat que aquest any s’ha aconseguit l’acord amb el Consorci Teledigital Maresme Nord – amb seu a Mataró i Calella -, s’ha consolidat la programació regular i considera que MaresmeDigital TV s’ha convertit en un referent tecnològic en el panorama de la comunicació local.

Cobertura comarcal

Pel que fa a la cobertura de la TDT al Maresme, el president del Consorci Digital Mataró- Maresme ha recordat el compromís que va fer públic el Conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, en la seva visita als estudis del canal, d’arribar al 98% del territori durant aquests darrers mesos de l’any.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris