dissabte, 31 de d’octubre de 2020
Diari Maresme | Independent i Comarcal

MaresmeDigital TV, el primer canal local en emetre en alta definició

alta_definicio_280x87.jpgMaresmeDigital TV ha esdevingut el primer canal local de l’Estat que ha emès en alta definició. D’altra banda, Calella Televisió va emetre aquest dimarts al vespre el seu darrer programa per incorporar-se aquest octubre al canal comarcal.

thumb_comiat_de_calella_televisio.jpgMaresmeDigital TV ha esdevingut el primer canal local de l’Estat que ha emès en alta definició. D’altra banda, Calella Televisió va emetre aquest dimarts al vespre el seu darrer programa per incorporar-se aquest octubre al canal comarcal.

Prova pilot

La prova pilot de dissabte passat va consistir en l’emissió de diversos continguts de producció pròpia, com ara reportatges de la comarca del Maresme, diversos espais creats pel canal i un reportatge amb el que es commemorava el primer aniversari de la cadena.

Cadena “preparada”

Segons els seus responsables, la cadena ha comprovat que està "preparada" per emetre en alta definició, un objectiu que està en l’horitzó futur de tots els canals de televisió.

El comiat de Calella Televisió

D’altra banda, en el marc de la 28ª Fira de Calella, el canal local Calella Televisió va acomiadar-se aquest dimarts al vespre dels seus ciutadans. El darrer programa de la cadena de Calella va recordar els 27 anys d’història d’un dels canals locals pioners de Catalunya. La trobada va comptar amb moments emotius, evidenciant el fort arrelament d’un canal local de referència. L’acte va cloure amb un fort aplaudiment en peu del nombrós públic assistent, que ompllia de gom a gom la carpa de la Fira, i que va voler agrair així a tot l’equip humà de la cadena la seva professionalitat i dedicació. A partir d’octubre, l’equip s’integra a MaresmeDigital TV, formant part del canal comarcal que a partir d’ara tindrà dos centres de producció, a Mataró i Calella.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris