dimarts, 09 de de març de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró adjudica 25 habitatges de protecció oficial per a majors de 65 anys

pisos_280x87.jpgL’Ajuntament de Mataró ha adjudicat aquest divendres els 25 habitatges de protecció oficial del carrer de Carlemany, adaptats per a majors de 65 anys. El sorteig entre els candidats empatats en puntuació es va realitzar el passat 8 d’octubre.

L’Ajuntament de Mataró ha adjudicat aquest divendres els 25 habitatges de protecció oficial del carrer de Carlemany, adaptats per a majors de 65 anys. El sorteig entre els candidats empatats en puntuació es va realitzar el passat 8 d’octubre.

Lloguer de protecció oficial

Tots els habitatges del carrer de Carlemany, 6-12 del municipi es destinaran al lloguer de protecció oficial. Aquesta promoció possibilitarà a les persones grans disposar d’un habitatge sense barreres arquitectòniques i amb una sèrie de serveis valorats i oferts des dels Serveis Socials, que garantiran la cobertura de les seves necessitats bàsiques.

Altres prestacions

A més, l’immoble compta amb altres cinc habitatges que serviran per reubicar persones afectades per operacions de planejament urbanístic que s’han dut a terme a la ciutat, i que compleixen els requisits per ser usuaris dels mateixos. També disposa d’un aparcament per a residents, amb 102 places, i un equipament públic a la planta baixa que es destinarà a l’atenció diürna per a malalts d’Alzheimer.

Al·legacions i llistes definitives

Les persones excloses rebran una carta certificada on se’ls hi comunicaran els motius pels quals han estat descartats, obrint-se després un període de 10 dies per presentar possibles al·legacions. Està previst que les llistes definitives d’adjudicataris es facin públiques a mitjan del proper mes de novembre.

per Redacció | Ramon Texidó

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris