diumenge, 28 de de febrer de 2021
Diari Maresme | Independent i Comarcal

Mataró aprova per unanimitat el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania

gent_unida_280x87_02.jpgTots els grups municipals de l’Ajuntament de Mataró van signar aquest dimecres el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania. El text, que promou la integració de les persones nouvingudes, es va aprovar per unanimitat al Ple d’octubre.

Tots els grups municipals de l’Ajuntament de Mataró van signar aquest dimecres el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania. El text, que promou la integració de les persones nouvingudes, es va aprovar per unanimitat al Ple d’octubre.

Signatura unànime

Els representants dels grups municipals de l’Ajuntament (PSC, CiU, PPC, ICV-EUiA, ERC i CUP) van signar dimecres a la tarda el Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania. L’acte va tenir lloc al Saló de Sessions de l’Ajuntament en el marc d’una sessió extraordinària del Consell Municipal per a la Convivència.

Nova Ciutadania

El Pacte Municipal per a la Nova Ciutadania es va aprovar per unanimitat en el passat Ple d’octubre sota el nom de Pacte sobre les polítiques d’immigració i d’integració per al mandat 2008-2011.

Objectius

Entre els objectius de l’acord el consistori vol continuar el treball per a un model de ciutat basat en la cohesió social, la convivència i la igualtat d’oportunitats, capaç de donar resposta als canvis i noves necessitats que representa la diversitat ciutadana, així com en la solidaritat internacional, especialment amb els països d’origen de les persones nouvingudes a la ciutat.

per Redacció | Ramon Texidó | Foto: sxc.hu

Deixa un comentari

» Normes d'ús dels comentaris